LOREM IPSUM

Lorem ipsum dolor


Nedan presenteras våra huvudkategorier av innovativ och kvalitativ LED belysning. Klicka på respektive huvudkategori för att se vårt fullständiga produktsortiment, vilket inom kort kommer att utökas med våra två nya kategorier SmartLine- Wifi belysning för inomhusmiljö samt EcoLine- väg och parkbelysning byggda med en nyutvecklad LED tekniken för kvalitè och prestanda i absolut toppklass. 

Lumen Design Sweden innehar bland annat de svenska rättigheterna för en solpanel som är ett innovativt och miljövänligt sätt att driva nästa generation av decklights på. Vår högeffektiva solpanel med inbyggt skymmningsrelä går att välja till flertalet av våra 12V decklights. 

Produkter

Innovativ High-End LED-belysning


Nedan presenteras våra huvudkategorier av innovativ och kvalitativ LED-belysning. Klicka på respektive huvudkategori för att se vårt fullständiga produktsortiment, vilket inom kort kommer att utökas med LED belsyning för inomhusmiljö som snabbt och enkelt ersätter befintlig halogenbelysning.  Nyheter just nu är vår serie EcoLine- väg och parkbelysning som är byggda med en nyutvecklad LED-teknik för kvalitè och prestanda i absolut toppklass och ersätter traditionell halogen, kvicksilver och högtrycksnatriumlampor vid vägar, gångbanor parker och parkeringar. 

Lumen Design Sweden innehar även de svenska rättigheterna för en solpanel som är ett innovativt och miljövänligt sätt att driva nästa generation av decklights på. Vår högeffektiva solpanel med inbyggt skymmningsrelä går att välja till flertalet av våra 12V decklights.