Företagets historik

Vi är ett nyetablerat företag med passion för innovativ LED belysning och Design som erbjuder produkter för både inomhus och utomhusmiljö. Under verksamhetsåret 2015 tecknade vi avtal med fyra tillverkande fabriker i Kina, varav samtliga besitter en specialistkompetens inom våra utvalda produktkategorier. I dagsläget har vi bland annat de svenska rättigheterna för en högeffektiv solpanel som driver inbyggnadsbara spotlights, så kallade Decklights.  Vår försäljning sker främst via vår egen webshop men även till viss del via elektriker.  Vi har sedan starten blivit uppskattade för den produktmix av innovativa lösningar inom LED belysning och Design som vi idag erbjuder till mycket konkurrenskraftiga priser.

De respektive fabriker som vi har tecknat avtal med har samtliga storskalig produktion, vilket gör att vi även kan offerera priser på ej lagerlagda produkter efter önskemål, inklusive eventuella företagsloggor på både produkt och förpackning.

VÅR VISION

Vår strävan är att samarbeta direkt med tillverkande fabriker utan mellanhänder som delar våra värderingar gällande högsta möjliga prioritet på innovation och kvalitè till konkurrenskraftiga priser.